Etiketteermachine Natlijm WetLan 110

wetLAN® 110-serie –
Inline Wet Glue Labelers

wetLAN® 110-serie omvat een reeks zeer flexibele inline natte lijmetiketten. Hoog rendement, mechanische eenvoud en zeer eenvoudige omschakeling markeren de voordelen van de wetLAN® 110-serie inline natte lijmetiketten. Waar andere fabrikanten roterende frames citeren, maakt LANGGUTH’s natte lijm wetLAN® 110 serie het werk betaalbaarder.

Steady-state snelheden bereiken tot 400 bpm – zonder flessentableaus of lijmpallets – De wetLAN 110-serie inline natte lijmetiketten is de lieveling van contractpackers en andere producenten die regelmatig overschakelen. Veel gebruikt met spreads, sauzen, dressings en specerijen. De wetLAN 110 van inline natte lijmetiketten zijn optioneel uitgerust in volledig roestvrij voor omgevingen met pekel.

Ook gevonden in verf en chemische omgevingen, varianten van de wetLAN 110-serie van in line natte lijmetiketten bieden volledige ATEX en Klasse 1, Divisie 1 constructie voor EX-gevaarlijke omgevingen. Elke LANGGUTH-klant uit de wetLAN 110-serie profiteert van meer dan 80 jaar know-how over koude lijm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *